söndag den 16 september
till
Openstens borgruin och Ljungsarps bleckslagerimuseum vid Limmared

10.00 - 10.30 Samling vid Södra Åsarps kyrka norr om Limmared; kransnedläggning på Fredrik Brusewitz grav
10.30 - 11.00 Transport i egna bilar till Husberget
11.15 - 12.45 Fotvandring upp till borgplatsen där Ragnar Sigsjö berättar om borgen. Terrängen är medelsvår och ställvis ganska brant. Om vädret så tillåter kan vi här avnjuta vår medförda färdkost
12.45 - 13.00 Transport i egna bilar till Limmared
13.00 - 14.00 Lunch på Limmareds värdshus. Vi bjuds på husets specialité - liten schnitzel med gröna ärtor, stekt potatis, kryddsmör och dricka. Kaffe och kaka avslutar lunchen. Anmälan till lunchen och eventuella önskemål om annan mat (t.ex vegetarisk kost) sker senast den 12 september - se nedan!
14.00 - 14.30 Transport i egna bilar till Ljungsarp
14.30 - 15.30 Visning av bleckslagerimuséet

Anmälan till lunchen och guidningen är obligatorisk och måste göras senast den 12 september via e-post till:

Kostnaden för medlem är endast 150 kronor - återstoden bjuder Fornminnesföreningen på. I priset ingår lunch och visningsavgift.
Beloppet inbetalas till Föreningens plusgiro 13 35 41 - 3 vid anmälan (OBS - inbetalning ersätter inte anmälan!) eller kontant vid ankomsten och gärna med jämna pengar. Eftersom vi tyvärr inte kan anordna fika får den som önskar gärna ta med sig egen färdkost.

Anmälan till lunchen är bindande - om Du inte kommer måste vi tyvärr debitera Dig i efterskott.

Välkommen!